Services dienstverlening

Augustinus Beleggingscoaching biedt onafhankelijke vermogensbegeleiding aan een groeiend aantal klanten. Zo begeleid ik ondernemers en particulieren die een financiële buffer hebben of willen opbouwen. Met persoonlijke dienstverlening op maat probeer ik het verschil te maken. Er bestaat een vrije keuze voor een bank of vermogensbeheerder. In overleg bepalen we vervolgens welke bedieningswijze en contactfrequentie gewenst zijn. Afhankelijk van de grootte van de portefeuille en de behoefte aan persoonlijk contact zullen we minimaal jaarlijks maar als het nodig is ook tussentijds (per halfjaar, kwartaal of nog vaker) elkaar spreken.

De volgende vormen van dienstverlening kan ik aanbieden:

Second opinion op basis van huidige portefeuille;

Aandelencoaching met als basis de aandelenselectiemethode van MijnBeleggingscoach.nl;

Fondsencoaching op basis van de fondsselectiemethode van MijnBeleggingscoach.nl. Deze portefeuille bestaat uit een selectie van beleggingsfondsen en/of ETF’s die worden geselecteerd op basis van toegevoegde waarde;

Vermogensbeheer kan zowel door middel van een eenmalige storting alsook voor periodieke vermogensopbouw. Als coach werk ik uitsluitend in het belang van mijn cliënten en ben ik de “relationele spil” tussen de cliënt en  de vermogensbeheerder.  Zo krijgt u als klant het beste van twee werelden: onafhankelijke vermogensbegeleiding gebaseerd op diepgaande kennis over de persoonlijke situatie en professioneel vermogensbeheer voor de realisatie van een vermogensdoel. MijnBeleggingscoach.nl werkt samen met diverse partijen op het gebied van vermogensbeheer. Als coach zal ik helpen bij het vinden van een passende “partij”. Deze partijen onderscheiden zich door toegevoegde waarde te leveren aan cliënten en we blijven bewaken of deze toegevoegde waarde ook geleverd blijft worden.

MKB leningen aan Nederlandse middelgrote en kleine ondernemingen. MijnBeleggingscoach.nl werkt samen met een aantal partijen die hierin kunnen bemiddelen;

Lijfrentepolissen zowel in de opbouwende als uitkerende fase kunnen worden ondergebracht bij een aantal partijen waar we mee samenwerken.