Over Gerhard

Sinds 1999 ben ik werkzaam in de financiële dienstverlening en heb bij diverse banken een functie vervuld als assistent accountmanager en beleggingsspecialist. Omdat beleggen bij een bank veel mensen een nogal afstandelijk gevoel geeft streef ik ernaar om persoonlijke betrokkenheid en aandacht te tonen en daarbij helder en to the point te zijn. Ik ben een betrouwbare en onafhankelijke sparringpartner die zijn deskundigheid en beleggingskennis graag deelt met anderen en alle ontwikkelingen op financieel en beleggingsgebied actief volgt.

Na 15 jaar voor diverse banken te hebben gewerkt was in 2015 de tijd gekomen om als zelfstandige te beginnen met Augustinus Beleggingscoaching. Een logisch vervolg gezien mijn fascinatie voor getallen en voorliefde voor beleggingen. Ik vind het enerzijds prachtig om nieuwe beleggers die alleen maar gespaard hebben het beleggen vanaf de basis te leren en uit te dagen hoe het zich eigen te maken. Anderzijds ondersteun ik graag bestaande beleggers qua kennis en kunde om er meer uit te halen. In Nederland zijn slechts ±10 zelfstandige, onafhankelijke beleggingscoaches en daarnaast onderscheid ik me op een bijzondere manier aangezien ik me als beleggingscoach ook specifiek wil richten op agrariërs.

Ik ben getrouwd met Amanda en we wonen samen met onze dochters Nathalie, Julia en Eveline in Wapenveld. Plaatselijk ben ik o.a. als diaken betrokken bij de kerkelijke gemeente en actief bij de voetbalvereniging WZC.